TOT NADER BERICHT ZIJN ALLE BIJEENKOMSTEN AFGELAST!!!!!

Deze pagina bevat belangrijke informatie over het protocol dat wij hanteren tijdens onze bijeenkomsten voor de vrijwilligers en voor u als bezoeker.

Stichting Repair Café Middelburg Corona protocol V3.0:

 

  1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen en dergelijke) Dit geldt zowel voor de vrijwilligers, medewerkers van de locatie als bezoekers.

 

  1. Door de vrijwilligers, medewerkers van de locatie worden wegwerphandschoenen, mondkapje en regelmatig handen wassen aangeraden om besmetting van jezelf en andere te voorkomen. Alle artikelen voor bescherming worden door Stichting Repair Café Middelburg ter beschikking gesteld en beheerd. Wij rekenen op uw zelf verantwoording om deze middelen ook te gebruiken!

 

  1. Bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van de locatie komen zoveel mogelijk alleen.

 

  1. Er wordt door de vrijwilligers, medewerkers van de locatie en bezoekers 1.5 meter of meer afstand gehouden onderling. Uw inschrijfformulier wordt door de gastvrouw/man ingevuld.

 

  1. Er wordt verwacht van vrijwilligers, medewerkers van de locatie en bezoekers de richtlijnen van het RIVM (rivm.nl) te kennen en op te volgen. Deze worden nogmaals samengevat zichtbaar neer gezet door middel van een roll-up banner en/of posters.

 

  1. Er zijn niet meer dan 34 personen aanwezig in de ruimte waar de reparaties plaatsvinden. Dit zijn vrijwilligers en bezoekers bij elkaar opgeteld.

 

  1. Vrijwilligers en bezoekers volgen de aanwijzingen van de gastvrouw/man en medewerkers van de locatie ten alle tijden op.

WIJ REKENEN OP UW MEDEWERKING EN GEZOND VERSTAND OM DIT PROTOCOL TE HANDHAVEN!

ZO VOORKOMEN WE BESMETTINGEN!

 

Wilt u dit protocol downloaden? Dat kan door hier op te klikken.

Wilt u ons inschrijfformulier downloaden? Dat kan door hier te klikken.