Deze pagina bevat belangrijke informatie over het protocol dat wij hanteren tijdens onze bijeenkomsten voor de vrijwilligers en voor u als bezoeker.

 Stichting Repair Café Middelburg Corona protocol V5.0:

 

1.   Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen en dergelijke) Dit geldt zowel voor de vrijwilligers, medewerkers van de locatie als bezoekers.

2.   Vooraf aanmelden via mail, Whatsapp of telefonisch van de vrijwilligers is verplicht. 

3.   Er wordt een gezondheidscheck uitgevoerd bij de ingang. Handen ontsmetten. 

4.   Door de vrijwilligers, medewerkers van de locatie en bezoekers word 1.5 meter afstand gehouden, worden hoesten in je ellenboog en regelmatig handen wassen aangeraden. Alle artikelen voor bescherming worden door Stichting Repair Café Middelburg ter beschikking gesteld aan alle vrijwilligers. Wij rekenen op uw eigen verantwoording om deze middelen ook te gebruiken!

 5.   Bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van de locatie komen alleen.

 6.  Er wordt verwacht van vrijwilligers, medewerkers van de locatie en bezoekers de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) te kennen en op te volgen. Deze worden nogmaals samengevat zichtbaar neer gezet door middel van een roll-up banner en/of posters.

7.   Er zijn niet meer personen aanwezig dan toegestaan in de ruimte waar de reparaties plaatsvinden. Dit zijn alleen vrijwilligers van onze stichting en medewerkers van de locatie. 

8.   Vrijwilligers en bezoekers volgen de aanwijzingen van de gastvrouw/man en medewerkers van de locatie ten alle tijden op.

WIJ REKENEN OP UW MEDEWERKING EN GEZOND VERSTAND OM DIT PROTOCOL TE HANDHAVEN!

 

Wilt u dit protocol downloaden? Dat kan door hier op te klikken.

Wilt u ons inschrijfformulier downloaden? Dat kan door hier te klikken.